Vegoburgare med rostade rotfrukter och morotshummus

0
0
Vegoburgare med rostade rotfrukter och morotshummus

Gillar du rotfrukter kommer detta bli din nya favorit. Polkabetor, palsternackor, potatis och morötter som rostas i ugnen och serveras med vegoburgare och en underbart krämig morotshummus.

Skriv ut
Vegoburgare med rostade rotfrukter och morotshummus

Ingredienser

4 portioner

Rostade rotfrukter

800 g
rotfrukter (t ex morötter, palsternackor, potatisar, polkabetor)
2 msk
rapsolja
5
kvistar timjan
-
salt
1 msk
sesamfrö

Morotshummus

2
morötter
1
förp kikärter (à ca 380 g)
1
vitlöksklyfta
1 msk
raps- eller olivolja
1 krm
flingsalt
4
vegoburgare (gärna av bondböna)

Till garnering

färsk timjan
sesamfrön

För alla

Kontrollera noga innehållet i burgarna.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Recept och bild i samarbete med Beanit.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept