Vegoburgare med rostade rotfrukter och morotshummus

0
0
Vegoburgare med rostade rotfrukter och morotshummus

Gillar du rotfrukter kommer detta bli din nya favorit. Polkabetor, palsternackor, potatis och morötter som rostas i ugnen och serveras med vegoburgare och en underbart krämig morotshummus.

Vegoburgare med rostade rotfrukter och morotshummus

Ingredienser

4 portioner

Rostade rotfrukter

800 g rotfrukter (t ex morötter, palsternackor, potatisar, polkabetor)
2 msk rapsolja
5 kvistar timjan
salt
1 msk sesamfrö

Morotshummus

2 morötter
1 förp kikärtor (à ca 380 g)
1 vitlöksklyfta
1 msk raps- eller olivolja
1 krm flingsalt
4 vegoburgare (gärna av bondböna)

Till garnering

färsk timjan
sesamfrön

För alla

Kontrollera noga innehållet i burgarna.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Recept och bild i samarbete med Beanit.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer