Stekt surdegsbröd med vegoburgare och fetaoströra
Krispiga mackor med en ljuvlig smak av medelhavet. Att steka bröd är sannerligen underskattat och att servera det med saftiga vegobiffar och fetaoströra tillsammans med en syrlig sallad – riktigt fräscht!
Ingredienser
4 portioner
4 vegoburgare (gärna av bondböna)
4 skivor surdegsbröd
1 msk smör eller olivolja
Fetaoströra
100 g fetaost
1 dl crème fraiche (gärna växtbaserad ersättningsalternativ)
flytande honung
Sallad
1/2 gurka
100 g soltorkade tomater i olja
65 g rucola eller annan småbladig sallad
8 oliver
Dressing
1 citron (skalet av 1 citron och saften av 1/2 citron, för 4 port)
1 msk olivolja
svartpeppar
Till servering
100 g fetaost
Till garnering
finstrimlad citronskal
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer