Stekt surdegsbröd med vegoburgare och fetaoströra

0
0
Stekt surdegsbröd med vegoburgare och fetaoströra

Krispiga mackor med en ljuvlig smak av medelhavet. Att steka bröd är sannerligen underskattat och att servera det med saftiga vegobiffar och fetaoströra tillsammans med en syrlig sallad – riktigt fräscht!

Skriv ut
Stekt surdegsbröd med vegoburgare och fetaoströra

Ingredienser

4 portioner
4
vegoburgare (gärna av bondböna)
4
skivor surdegsbröd
1 msk
smör eller olivolja

Fetaoströra

100 g
fetaost
1 dl
crème fraiche (gärna växtbaserad ersättningsalternativ)
-
flytande honung

Sallad

1/2
gurka
100 g
soltorkade tomater i olja
65 g
rucola eller annan småbladig sallad
8
oliver

Dressing

1
citron (skalet av 1 citron och saften av 1/2 citron, för 4 port)
1 msk
olivolja
-
svartpeppar

Till servering

100 g
fetaost

Till garnering

finstrimlad citronskal
svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i burgaren och brödet.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, fetaost och cremè fraiche.

Recept och bild i samarbete med Beanit.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept