Stekt surdegsbröd med vegoburgare och fetaoströra

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Stekt surdegsbröd med vegoburgare och fetaoströra

Krispiga mackor med en ljuvlig smak av medelhavet. Att steka bröd är sannerligen underskattat och att servera det med saftiga vegobiffar och fetaoströra tillsammans med en syrlig sallad – riktigt fräscht!

Stekt surdegsbröd med vegoburgare och fetaoströra

Ingredienser

4 portioner
4   vegoburgare (gärna av bondböna)
4   skivor surdegsbröd
1 msk  smör eller olivolja

Fetaoströra

100 g  fetaost
1 dl  crème fraiche (gärna växtbaserad ersättningsalternativ)
flytande honung

Sallad

1/2   gurka
100 g  soltorkade tomater i olja
65 g  rucola eller annan småbladig sallad
8   oliver

Dressing

1   citron (skalet av 1 citron och saften av 1/2 citron, för 4 port)
1 msk  olivolja
svartpeppar

Till servering

100 g  fetaost

Till garnering

finstrimlad citronskal
svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i burgaren och brödet.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, fetaost och cremè fraiche.

Recept och bild i samarbete med Beanit.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad kladdkaka
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegobullar med linguinipasta och tomatsås
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Noblessebakelser
Betyg 4 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Milkshake med mjölkchoklad
Betyg 4 av 5.
44 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mezetallrik med vegobullar
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegoburgare med avokado och srirachadressing
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga