Vegobullar med linguinipasta och tomatsås

4
0
Vegobullar med linguinipasta och tomatsås

Det enklaste är oftast det godaste! Som denna ljuvliga tomatsås med rena smaker som du serverar tillsammans med pasta, vegobullar och pinjenötter. En riktig vardagsfavorit!

Vegobullar med linguinipasta och tomatsås

Ingredienser

4 portioner

Tomatsås

1 burk körsbärstomater (à ca 400 g)
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
salt
peppar
40 g pinjenöt
8 små rödlök
1/2 msk olivolja
4 port pasta (gärna linguini)
1 förp vegobullar original (à 300 g)

Till servering

1 kruka basilika
svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i vegobullarna.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Recept och bild i samarbete med Beanit.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer