Vegobullar med linguinipasta och tomatsås

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Vegobullar med linguinipasta och tomatsås

Det enklaste är oftast det godaste! Som denna ljuvliga tomatsås med rena smaker som du serverar tillsammans med pasta, vegobullar och pinjenötter. En riktig vardagsfavorit!

Vegobullar med linguinipasta och tomatsås

Ingredienser

4 portioner

Tomatsås

1   burk körsbärstomater (à ca 400 g)
1   vitlöksklyfta
1 msk  olivolja
salt
peppar
40 g  pinjenöt
8   små rödlök
1/2 msk  olivolja
4   port pasta (gärna linguini)
1   förp vegobullar original (à 300 g)

Till servering

1   kruka basilika
svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i vegobullarna.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Recept och bild i samarbete med Beanit.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mezetallrik med vegobullar
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegobullar med couscoussallad och avokadomajonnäs
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad kladdkaka
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad blomkål med pinjenötter och skogschampinjoner
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt surdegsbröd med vegoburgare och fetaoströra
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Noblessebakelser
Betyg 4 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga