Vegoburgare med majs

Sugen på en saftig vegoburgare till middag? Gör majsbiffar med sötpotatis och halloumi och servera i hamburgerbröd tillsammans med picklad rödlök, jalapeño och koriander.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2022

Ingredienser
4 portioner
Burgare
1 gul lök
200 g sötpotatis
150 g halloumi eller grillost
1 förp majskorn (à 150 g)
1 stort ägg
1 1/2 dl mandelmjöl
1/2 dl vetemjöl
1 tsk salt
olja
Tillbehör
4 hamburgerbröd
1 dl crème fraiche
4 salladsblad
1 dl picklad rödlök (färdig eller se länk i steg 5)
1 färsk skivad jalapeño
1 kruka koriander
Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stEnkelt och gott. Inga problem att vända. Fastnade lite i formen. Men smaken vägde upp för det.
Louise
Jättegott. Lite svårt att få till burgarna, men smakar magiskt i kombination med tillbehören.
Helena
Värdelöst recept, gick jättelätt att forma, men att få dom att hålla ihop och lyckas vända dom var omöjligt. En ända pannkaka utav allt ihop....
Johanna
Supergott. Hade inte problem med att smeten blev för lös
Jennie
Seriöst! Under all kritik, fastnar i formen trots massa olja, majsen gör att smeten ej hänger ihop. Den här kan ni inte vara nöjda med.
Maria
Nej…..usch !!!!!! Lös smet. Koriander i blev en katastrof 😩/Tina
Christina
Det var lite löst men jättegott! :-)
Ida
Det var en vegetarisk pytt i panna i ugnen efter halva tiden. En middag förstörd! Har ni lagat rätten innan ni lägger upp receptet?
Kenneth