Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Vegetariska kåldolmar med italienska smaker är ett grönt alternativ till klassiska kåldolmar. Med inspiration från Toscana är kåldolmarna fyllda med doftande färska örter, vitlök, parmesan och sedan ugnsstekta i en smakrik tomatsås. Savoykålen går utmärkt att byta ut mot vanlig vitkål eller spetskål.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Fri från ägg och laktos.Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.Gör mjölkproteinfri: byt ut parmesan mot mjölkproteinfri ost.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Sallad på grillad sparris, krispigt bacon och parmesan
Luffarstek med rostad färskpotatis och pumpa samt parmesan- och sardellsmör
Fläskfilé "osso buco"
Italienska köttbullar i tomatsås med matvetepudding
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer