Gör din egen curry med citrongräs, schalottenlök, vitlök och koriander. Chili och ingefära bidrar med hetta och limeskal ger en härligt fräsch känsla. Tahicurrysoppan är helt vegetariskt med bland annat stora bitar aubergine och champinjoner. Servera med jasminris, hackad koriander och limeklyftor.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2012
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat exkl. serveringsförslag.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna-karin
2020-06-16Jaha här står jag med en ask böngroddar som jag inte vet vad jag ska göra med....står i innehållsförteckningen men inget i ”bruksanvisningen”
Redaktionen ICAse
2020-06-17Hej Anna-Karin! Ja det kan man ju undra. Vi har nu uppdaterat receptet så att även böngroddarna står med i texten. Hälsningar Ulrika
Måns
2020-06-16Jättegod! Men saknar näringsinnehåll, finns det?
Redaktionen ICAse
2020-06-23Hej Måns! Roligt att du gillar soppan. Nu har vi näringsberäknat detta recept. Beräkningen är gjord utan serveringsförslag. Och du hittar den om du söker på receptet på ica.se. Hälsningar Ulrika
Mona
2015-12-28Det låter gott, men smakade just inget alls. Jag blev besviken.