Vit sparris med gröna ärtor och räk- och pepparrotshollandaise

6
0
Vit sparris med gröna ärtor och räk- och pepparrotshollandaise

En härlig kombination där mjäll vit sparris möter len hollandaisesås med räkor och sting av pepparrot. Koka sparrisen med en klick smör och en citronskiva och servera med den superenkla såsen. Receptet är framtaget av Erik Lallerstedt.

Skriv ut
Vit sparris med gröna ärtor och räk- och pepparrotshollandaise

Ingredienser

4 portioner
20
stjälkar vit sparris
-
salt
1 msk
smör
1
citronskiva
100 g
gröna ärtor
1
burk hollandaisesås (à 230 g)
1 - 2 msk
riven pepparrot
80 g
skalade räkor

För alla

Kontrollera noga innehållet i hollandaisesåsen.
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
GÖr mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Recept och bild i samarbete med Eriks® såser.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Testa liknande recept