Vit sparris med gröna ärtor och räk- och pepparrotshollandaise

Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
0
Vit sparris med gröna ärtor och räk- och pepparrotshollandaise

En härlig kombination där mjäll vit sparris möter len hollandaisesås med räkor och sting av pepparrot. Koka sparrisen med en klick smör och en citronskiva och servera med den superenkla såsen. Receptet är framtaget av Erik Lallerstedt.

Vit sparris med gröna ärtor och räk- och pepparrotshollandaise

Ingredienser

4 portioner
20   stjälkar vit sparris
salt
1 msk  smör
1   citronskiva
100 g  gröna ärtor
1   burk hollandaisesås (à 230 g)
1 - 2 msk  riven pepparrot
80 g  skalade räkor

För alla

Kontrollera noga innehållet i hollandaisesåsen.
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
GÖr mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Recept och bild i samarbete med Eriks® såser.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Caesarsallad Original
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smögenröra
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli
Betyg 4.7 av 5.
44 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Anka Provencale med råstekt potatis
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling- och pastasallad med örtvinägrett
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga