UNDER 30 MIN | Enkel

Veganska snittar - avokadosnittar med pepparrot och dill

Mumsiga snittar som du trollar fram på nolltid med ett par avokado, citron, pepparrot och dill. Lägg röran på ett gott rågbröd och garnera med ett litet berg av tångkaviar. Jättegott!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 12 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela, kärna- och gröp ur avokadorna. Mosa avokadon och blanda med pressad citron. Skala och riv pepparroten. Hacka dillen och blanda den och pepparoten med avokadoröran och smaka av med salt och peppar.
  2. Skär bröden i bitar och bred på avokadoröran. Toppa med tångkaviar och gärna lite extra pepparot.

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Ingredienser

Portioner: 12 st
  • 2 avokador
  • 1/2 citron
  • 1 msk riven färsk pepparrot
  • 1 ask färsk dill (à 20 g)
  • salt och peppar
  • 3 skivor finskt rågbröd
  • 2 msk tångcaviar

Näringsvärde
Per portion

Energi 240 kJ / 57 kCal