Med tofu, tångkaviar och vegansk majonnäs har vi här ett riktigt gott recept på en skagenröra som är helt vegansk. Hacka ner rödlök och krydda med dill och pepparrot och lite citron. Serveras exempelvis på en knäckebrödsskiva.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Kommentarer
Dorothee
2021-04-17Jag tillsatte dock ingen citronsaft eftersom jag tycker att majonnäsen redan är surt och det var nödvändigt att salta och peppra. Men nu har jag en fråga: Det är ju en hel del röra, som man får om man följer receptet. Eftersom jag är ensamstående undrar jag, hur länge kan man förvara den i kylskåpet och kan man ev. frysa in den? Tack för svar! Dorothee
Patrik
2020-12-31Alla recept jag har testat här är goda! Tack för alla recept:) NU är nyårsafton räddad.
Christina
2020-12-20Riktigt gott detta ska jag definitivt göra igen.