Vegansk skagenröra med tofu och tångkaviar

57
9
Vegansk skagenröra med tofu och tångkaviar

Med tofu, tångkaviar och vegansk majonnäs har vi här ett riktigt gott recept på en skagenröra som är helt vegansk. Hacka ner rödlök och krydda med dill och pepparrot och lite citron. Serveras exempelvis på en knäckebrödsskiva.

Skriv ut
Vegansk skagenröra med tofu och tångkaviar

Ingredienser

4 portioner
1
rödlök
200 g
naturell fast tofu
1 msk
riven färsk pepparrot
1/2
citron
1/2
kruka dill
1 1/2 dl
vegansk majonnäs
1
burk tångcaviar (à 75 g)
-
salt och peppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Tips

Det är även gott att servera på en skiva stekt bröd.

Vad tyckte du om receptet?

57

Kommentarer

Dorothee

2021-04-17

Jag tillsatte dock ingen citronsaft eftersom jag tycker att majonnäsen redan är surt och det var nödvändigt att salta och peppra. Men nu har jag en fråga: Det är ju en hel del röra, som man får om man följer receptet. Eftersom jag är ensamstående undrar jag, hur länge kan man förvara den i kylskåpet och kan man ev. frysa in den? Tack för svar! Dorothee

Patrik

2020-12-31

Alla recept jag har testat här är goda! Tack för alla recept:) NU är nyårsafton räddad.

Christina

2020-12-20

Riktigt gott detta ska jag definitivt göra igen.

Näringsvärde per portion

Energi 777 KJ / 188 kCal
Fett 16 g
Salt 2 g
Kolhydrater 5 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept