Med tofu, tångkaviar och vegansk majonnäs har vi här ett riktigt gott recept på en skagenröra som är helt vegansk. Hacka ner rödlök och krydda med dill och pepparrot och lite citron. Serveras exempelvis på en knäckebrödsskiva.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lotta
2022-12-21Gjorde denna röra i påskas (med pepparrot på tub och lite extra tångkaviar) och min pappa, som tror sig veta att han ogillar allt veganskt, smakade på den och min egna senaps-svill och han chockade mig med att tycka att de båda var goda - "mycket mer smakrika än de vanliga"! Ska göras igen nu till jul. Tack för ett toppenrecept!
Milla
2022-11-23Omg vad god den blev!!! Verkligen godare än den trötta "vanliga" med kräkor :D. Tack så mycket!!! <3
Redaktionen ICAse
2022-11-23Hej Milla! Vad kul att höra att du gillade receptet! ❤ Hälsningar Elina
Cecilia
2022-07-20Gjorde den som bruschetta och utan tofu