Veganska revbensspjäll av tofu

Revbensspjäll ska både vara både smakrika och saftiga, och det är även vår veganska variant som passar utmärkt på julbordet. Vi gör veganska revbensspjäll på tofu som glaseras i en sås med plommon, ingefära och söt sojasås.

Gör så här
00:08:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1245 KJ / 297 kCal
Fett5 g
Salt1 g
Kolhydrater51 g
Protein13 g
Kommentarer
6 stPå vilket sätt har tofu revben? Varför ska det envisas med att kalla veganska rätter för kött?
Bodil
tufo är gjort på kött från bönor så bytte ut det mot ärtor istället, fattar inte den här rätten
Jonathan
Är det gröna persilja?
Catrine
Hej Catrine! Ja, det är det. Tack för att du uppmärksammade det för oss, vi har nu lagt till persilja i receptet. Hälsningar Elina
ICA-köket