Den här veganska pajen är full med smak. Körsbärstomaterna får en fin söt ton av att tillagas i ugnen och stuvningen gör pajen krämig och god. Låt gärna pajen vila minst en timme före servering, då håller den ihop bättre.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2018
Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Fia
2022-05-12Jag har bara en pajform som är 23 cm i diameter. Funkar det att bara halvera receptet eller måste jag skala ner det ännu mer både skal och fyllning?
Cecilia
2022-04-23Hej ica! Skulle ni kunna göra det möjligt att välja hur många pajer man ska laga, så som med andra recept? Antal pajer eller antal portioner. Blir väldigt krångligt att ha koll på att alla ingredienser behöver halveras för 1 paj (vilket är det majoriteten lagar)
Nina
2022-04-16God smak, men lite märklig konsistens. Gick dock hem hos gästerna