Vegansk Thai Curry

23
1
Vegansk Thai Curry

Vad sägs om en vegansk gryta med thailändska smaker till middag? Mm-mmh! Här kokas potatis, sötpotatis och Pulled Oats upp i krämig kokosmjölk som smaksätts med ingefära och currypaste. Servera med perfekt klibbigt jasminris, ät och njut.

Skriv ut
Vegansk Thai Curry

Ingredienser

4 portioner
4
port jasminris
1
stor potatis
1/2
liten sötpotatis
1
lök
1 - 2
vitlöksklyftor
ca 2 cm
färsk ingefära
3 msk
olivolja
1
paket pulled oats nude (à 240 g)
2 msk
grön currypasta
1
grönsaksbuljongtärning
400 ml
kokosmjölk

Till garnering

färsk koriander
hackad chili

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen och pulled oats.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.

Recept och bild i samarbete med Gold & Green.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

23

Kommentar

Sophie

1/14/2021

Minskade curryn till hälften men ändå ganska stark.. så man vet 😉 Vi körde med hälsans kök ”filébitar” istället- grymt bra!

Näringsvärde per portion

Energi 2613 KJ / 624 kCal
Fett 28 g
Salt 2 g
Kolhydrater 65 g
Protein 26 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept