Små rårakor med vegansk skagen

4
0
Små rårakor med vegansk skagen

Husmansklassikern rårakor med en twist: i miniformat och toppade med vegansk skagenröra med rödlök, dill och tångkaviar. Servera gärna de veganska rårakorna som förrätt, både lyxigt och enkelt.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Små rårakor med vegansk skagen

Ingredienser

4 portioner

Skagen

1/2 dl
osötad sojadryck
1 dl
neutral rapsolja
1 tsk
dijonsenap
2 tsk
färskpressad citronjuice
1
rödlök
1 dl
hackad dill
50 g
tångcaviar

Rårakor

600 g
fast potatis
1/2 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
-
neutral olja (till stekning)

Till servering

tångcaviar
finhackad rödlök

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Tillsätt ca 100 g tärnad fast tofu (för 4 port) för en matigare skagenröra.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Testa liknande recept