Små rårakor med vegansk skagen

Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Små rårakor med vegansk skagen

Husmansklassikern rårakor med en twist: i miniformat och toppade med vegansk skagenröra med rödlök, dill och tångkaviar. Servera gärna de veganska rårakorna som förrätt, både lyxigt och enkelt.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Små rårakor med vegansk skagen

Ingredienser

4 portioner

Skagen

1/2 dl osötad sojadryck
1 dl neutral rapsolja
1 tsk dijonsenap
2 tsk färskpressad citronjuice
1 rödlök
1 dl hackad dill
50 g tångcaviar

Rårakor

600 g fast potatis
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
neutral olja (till stekning)

Till servering

tångcaviar
finhackad rödlök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Råraka med krämigt ärtstomp och tångcaviar
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegansk skagenröra med tofu och tångkaviar
Betyg 4.3 av 5.
79 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatis- och halloumiråraka
Betyg 4.5 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Uppiggande och ärtig hummus
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Morotsrårakor med kikärtsröra och ost
Betyg 4.3 av 5.
77 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegovåfflor utan gluten
Betyg 3.5 av 5.
76 personer har röstat
Under 45 min att tillaga