Prova detta recept på en otroligt god vegansk risotto gjord på svart ris. Perfekt som vegansk middag till nyår eller något annat festligt tillfälle! Risotton serveras med rostad paprika och citronolja.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2018
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anna
2022-05-04Ni borde förtydliga i receptet att det inte går ta vilket svart ris som helst! Jag tog nerone som var det enda svarta ris som fanns i min närbutik och det tog tre försök innan jag förstod felet. Väldigt retligt!
Annalena
2022-01-20Gjorde detta idag! Både min man o jag tyckte det var väldans gott, vi åt upp alltihop. Trots att vi bara var två😋
Jan
2020-12-03Notera att tidsangivelsen för detta recept är felaktig. Det tar definitivt mer än en timme, och inte < 45 min som det står i rubriken till receptet.
Redaktionen ICAse
2020-12-04Hej Jan! Tack för att du uppmärksammade oss på detta. vi har nu uppdaterat tidsangivelsen i receptet. Hälsningar Ulrika