Prova detta recept på en otroligt god vegansk risotto gjord på svart ris. Perfekt som vegansk middag till nyår eller något annat festligt tillfälle! Risotton serveras med rostad paprika och citronolja.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2018
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jan
12/3/2020Notera att tidsangivelsen för detta recept är felaktig. Det tar definitivt mer än en timme, och inte < 45 min som det står i rubriken till receptet.
Redaktionen ICAse
12/4/2020Hej Jan! Tack för att du uppmärksammade oss på detta. vi har nu uppdaterat tidsangivelsen i receptet. Hälsningar Ulrika
Christopher
11/24/2020Vet inte vad jag gjorde för fel, men det blev inte krämigt.
Linn
2/2/2019Citron oljan och paprikan ger rätten v god och lyxig smak. Men det är också allt som ger rätten smak. Så lite örter och kryddor efter smak gör rätten till en ljuvlig favorit.