En ljuvligt god, helt vegansk tårta där kikärtsspad används i marängen istället för äggvitor. Tårtan blir vacker dekorerad med pistagenötter, mango och gröna blad.
Färga gärna grädden med lite karamellfärg för att den inte ska ha samma färg som marängen.
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 4.9 av 5.
2323 personer har röstat
16 st
Kommentarer
En vanlig pavlovatårta blir ju krämig inuti av sig självt. Är det samma med denna??
Kristina
2022-11-07
Går det att göra marängen dagen innan? Hur förvarar jag den på bästa sätt för att den ska hålla sig bra till dagen efter?
Kristina
2022-05-02
Jag har gjort 2 försök men marängen stelnar inte. Jag har tyckt att den varit fast men "hur fast är fast"? Hoppas någon bättre bagare kan ge nåt tips 😊
Kommentarer
En vanlig pavlovatårta blir ju krämig inuti av sig självt. Är det samma med denna??
Kristina
2022-11-07Går det att göra marängen dagen innan? Hur förvarar jag den på bästa sätt för att den ska hålla sig bra till dagen efter?
Kristina
2022-05-02Jag har gjort 2 försök men marängen stelnar inte. Jag har tyckt att den varit fast men "hur fast är fast"? Hoppas någon bättre bagare kan ge nåt tips 😊
Hanna
2022-04-26