En ljuvligt somrig och sötsyrlig dessert som passar perfekt till allt från vårfest till studentbuffé eller midsommarfirande! Pavlovas i portionsstorlek med smak av sesam toppas med en syrlig kräm av crème fraiche, hackad mango och passionsfrukt.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2019
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lätt att göra och supergott! Har redan bjudit på det flera gånger. Ska prova att göra det utan sesamfrön och utan creme fraîches nästa gång.
Annika
2021-01-03Enklare att laga än man tror och SÅ gott! Den perfekta sommarefterätten, men även perfekt till Jul. Frukten och cremen balanserar av det söta i pavlovan så det blir en fräsch och lätt smak. Gett vidare receptet många gånger redan - älskad av stora som små!
Esther
2020-12-22