En ljuvligt somrig och sötsyrlig dessert som passar perfekt till allt från vårfest till studentbuffé eller midsommarfirande! Pavlovas i portionsstorlek med smak av sesam toppas med en syrlig kräm av crème fraiche, hackad mango och passionsfrukt.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2019
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Annika
1/3/2021Lätt att göra och supergott! Har redan bjudit på det flera gånger. Ska prova att göra det utan sesamfrön och utan creme fraîches nästa gång.
Esther
12/22/2020Enklare att laga än man tror och SÅ gott! Den perfekta sommarefterätten, men även perfekt till Jul. Frukten och cremen balanserar av det söta i pavlovan så det blir en fräsch och lätt smak. Gett vidare receptet många gånger redan - älskad av stora som små!