Hur gör man en vegetarisk Jansson? En av julens favoriter på julbordet är en frestelse, även för veganer och vegetarianer. Så varför inte göra en vegansk Janssons frestelse i jul? Byt ut grädde mot havregrädde, välj mjölkfritt margarin och vips så är du i hamn med julmat som passar alla.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt havrebaserad grädde och havredryck mot glutenfria växtbaserade produkter och välj glutenfritt strödbröd.
Näringsvärdet är beräknat per bufféportion.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lottie
2022-12-23Helt fantastiskt! Knockade dom hårdaste köttisarna ❤️❤️❤️
Matilda
2020-12-18Kan man gör den klar dagen innan och bara värma på den dagen efter?
Redaktionen ICAse
2020-12-18Hej Matilda! Ja, det går bra att göra den dagen innan och sedan värma på vid servering. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Klara
2020-12-11Skippade kaprisen och blandade havredrycken med 1/2 dl majsstärkelse för att få mer "riktig" gräddkonsistent, blev superbra!