Tro det eller ej, men inlagd aubergine både smakar och ser ut som sill! För att det sedan ska bli till en vegansk gubbröra – blanda den inlagda auberginen med kapris, potatis, rödlök, gräslök och växtbaserad crème fraiche. Bjud på knäcke och toppa med dill.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Går den att frysa in?
Andrea
2020-12-24Bra grundrecept som kan varieras mycket. Jag dubblar kryddorna i inläggningen och blandar i tångkaviar i röran för mer fisksmak.
Jenny
2020-07-29Hur länge håller den ikylen?
Ulla-kristin
2018-12-12Hej Ulla-Kristin! Ca 4-5 dgr om det är väl kylt och ej tas ut och in från kylskåpet. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-01-04