Veckosallad

Lättlagad veckosallad med riven vitkål och morötter. Purjolök och paprika ger extra sting till salladsfavoriten. Den kokta lagen gör att grönsakerna hålls fräscha hela veckan lång, om det nu blir något kvar! Passar till både kött och fisk.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per sats
Näringsvärdet är beräknat på en hel sats.
Energi5224 KJ / 1250 kCal
Fett89 g
Salt7.5 g
Kolhydrater87 g
Protein12 g
Kommentarer
43 stEnkelt och gott💖bästa receptet🤗
Ann-sophie
Super enkel att göra och underbart god att äta.
Birgitta
Bästa receptet🤗🤗🤗
Ann-sophie
Hej Ica! Gott recept, men jag undrar hur stor är en portion? Tänker på näringsvärdena.
Josefine
Hej Josefine! Som sallad vid sidan till en varmrätt så är en portion ca 150 g. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Godaste sallad jag provat men som ensamstående pensionär blev det månadssallad 😆jag tänker att det måste väl gå bra att halvera alla ingredienser? Mvh Eva
Eva
Hej Eva! Det går fint att halvera alla ingredienser. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Vad kan man istället för vinäger ?
Ros-marie
Hej Ros.Marie! Man skulle kunna byta ut vinägern mot citronsaft. Det är ingenting vi provat, så vi vet inte hur hållbarheten på salladen blir. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Jättegod och lättlagad sallad. För mig tog det långt mer än 30 min att skära och hacka, men det var det värt.
Helene
Jättegod vitkålssallad med sting! Den bästa just nu faktiskt!
Karin
Jättegod sallad! Hur länge bevaras näringsinnehållet i grönsakerna efter ca 1 vecka med tillsats av vitvinsvinäger? Kristina
Kristina
Jättegod sallad. Har gjort den två gånger. Men eftersom jag bor själv fick jag väl äta i 4 veckor, första satsen. Så gjorde lite mindre andra gången. Men kommer absolut fortsätta göra den 😋😋
Marie