Veckosallad

Betyg 4.4 av 5.137 personer har röstat
Receptet har 44 kommentarer
Veckosallad

Lättlagad veckosallad med riven vitkål och morötter. Purjolök och paprika ger extra sting till salladsfavoriten. Den kokta lagen gör att grönsakerna hålls fräscha hela veckan lång, om det nu blir något kvar! Passar till både kött och fisk.

Veckosallad

Ingredienser

1 sats
1 msk strösocker
1 dl vitvinsvinäger eller rödvinsvinäger
1 dl rapsolja
500 g vitkål
500 g morot
1 liten purjolök
1 röd paprika
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

44 st
  • Super enkel att göra och underbart god att äta.

    Birgitta

  • Bästa receptet🤗🤗🤗

    Ann-sophie

  • Hej Ica! Gott recept, men jag undrar hur stor är en portion? Tänker på näringsvärdena.

    Josefine

    Hej Josefine! Som sallad vid sidan till en varmrätt så är en portion ca 150 g. Vänliga hälsningar Leif

    ICA-köket

Näringsvärde per sats

Näringsvärdet är beräknat på en hel sats.
Energi5224 KJ / 1250 kCal
Fett89 g
Salt7.5 g
Kolhydrater87 g
Protein12 g

Testa liknande recept

  • Klassisk pizzasallad
    Betyg 4.3 av 5.557 personer har röstat
    Receptet har 81 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kyckling Shanghai med nudlar
    Betyg 2.8 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Carolina sweet slaw
    Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kålpudding från pannan
    Betyg 3.9 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad