Lättlagad veckosallad med riven vitkål och morötter. Purjolök och paprika ger extra sting till salladsfavoriten. Den kokta lagen gör att grönsakerna hålls fräscha hela veckan lång, om det nu blir något kvar! Passar till både kött och fisk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
1250kcal per portion? Menar ni hela salladen då? Annars känns den skapligt onyttig
Matilda
2023-07-10Hihi, ja du har helt rätt Matilda. För en portion är det liiite mycket. Det är hela salladaden vi har räknat på. Hoppas du gillar receptet. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-07-11Får inte ihop det med mängden grönsaker och lag eftersom ni skriver "Se till att salladen är i dressingen hela tiden...."
Michael
2023-04-18Hej Michael! Eftersom det är en relativt stor sallad som ska räcka flera dagar är det viktigt att salladen inte torkar. Så rör om ibland och vid behov platta till salladen så den fuktas av dressingen. Grönsakerna kommer släppa vätska under veckan så dressingen kommer räcka. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-04-19En god sallad som jag gör ofta MEN socker behövs inte! Helt onödigt och gör bara en annars nyttig sallad väldigt onyttig. Så skippa det söta.
Anna
2023-03-16