Veckosallad

Lättlagad veckosallad med riven vitkål och morötter. Purjolök och paprika ger extra sting till salladsfavoriten. Den kokta lagen gör att grönsakerna hålls fräscha hela veckan lång, om det nu blir något kvar! Passar till både kött och fisk.

Ingredienser
1 sats
1 msk strösocker
1 dl vitvinsvinäger eller rödvinsvinäger
1 dl rapsolja
500 g vitkål
500 g morot
1 liten purjolök
1 röd paprika
salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per sats
Näringsvärdet är beräknat på en hel sats.
Energi5224 KJ / 1250 kCal
Fett89 g
Salt7.5 g
Kolhydrater87 g
Protein12 g
Kommentarer
Socker behövs absolut inte
Kristina
2025-02-08Toppen!
Barbro
2025-01-24Är 1 msk socker mycket? Det kan jag inte tänka mig
Lisbeth
2024-12-12