Invig vårfesten med en lika len som vackert färgglad soppa på grön sparris och frysta gröna ärter. Bjud vårsoppan varm tillsammans med rökt lax, skivade rädisor och pocherade ägg. Eller så skippar du pocherandet och kör på mjukkokta ägg. Superlyxigt!
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2017
Fri från gluten.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i fonden. Välj laktosfria produkter av grädde och matfett.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i fonden. Byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fonden. Uteslut äggen.
Kommentarer
Birgitta
2017-03-20Gällde Vårsoppan med pocherade ägg ....
Birgitta
2017-03-20Varför hänvisas till Ica.se/buffe för "så gör du" när samma info redan är utskriven i tidningen Buffé?