Varmrökt lax med matvetesallad och pepparrotsdipp

Betyg 3.6 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Varmrökt lax med matvetesallad och pepparrotsdipp

I det här receptet serveras den varmrökta laxen tillsammans med en fräsch och somrig sallad gjord på matvete, avokado, persilja och mangold. Till det en dipp med smak av pepparrot som du naturligtvis väljer själv hur stark du vill ha.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2012

Varmrökt lax med matvetesallad och pepparrotsdipp

Ingredienser

4 portioner
4 port matvete
1/2 gurka
1/2 rödlök
2 avokado
1 citron
1 dl kvarg (1 %)
ca 1 1/2 msk nyriven pepparrot
salt
peppar
65 g mangoldskott
2 msk hackad persilja
ca 400 g varmrökt lax

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag undrar varför Näringsvärdena inte kommer med på receptbladen som skickas med matkassen?? Ett önskemål från mig och min familj :)

    Marléne

Näringsvärde per portion

Energi3877 KJ / 303 kCal
Fett17.3 g
Kolhydrater7.3 g
Protein28.2 g

Testa liknande recept

  • Räk- och äggsallad med citrondressing
    Betyg 4.4 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Koka matvete
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad