Varmrökt lax med mandel- och citronströssel

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
0
Varmrökt lax med mandel- och citronströssel

Den perfekta buffélaxen! Köp hem varmrökt lax i bit och piffa med ett knaprigt strössel på rostade mandelspån, persilja, parmesan och citron. Värm gärna fisken före servering.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Varmrökt lax med mandel- och citronströssel

Ingredienser

20 portioner
3 kg varmrökt laxfilé med skinn

Mandel- och citronströssel

1 1/2 dl mandelspån
3 dl hackad bladpersilja
finrivet skal av 3 citroner
3 msk riven parmesan
2 msk olivolja
1 tsk flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mandelkrispiga laxkuber
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Indiskt ris
Betyg 4 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glaserad lax med kryddig couscoussallad
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äppelmun med mandeltänder och hallontunga
Betyg 3.7 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax med mandel och karamelliserad lök
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toscafrukt
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga