Örtsås med wasabi

Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Örtsås med wasabi

Krämig sås på färska örter och crème fraiche med sting av wasabi eller pepparrot som passar till det mesta. Går att förbereda upp till 2 dagar i förväg.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Örtsås med wasabi

Ingredienser

20 portioner
3 dl plockade örter t ex persilja, dill, basilika
3 msk wasabi eller riven pepparrot
2 l crème fraiche
2 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat

Kommentar

Med lite chiliflakes så är denna sås helt underbar till ugnsbakad lax och ugnsrostad färskpotatis

Lars

2019-09-20

Testa liknande recept

Smöra som proffsen
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig örtsås
Betyg 3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Het mangosalsa
Betyg 2.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Wasabimajonnäs
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Snittar med räkor och wasabi
Betyg 3 av 5.101 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saltinbakad wasabi- och sesamlax med grillad broccoli
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad