Varmkorv i bröd med "det hele"
![Varmkorv i bröd med "det hele"](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_136198/cf_259/varmkorv_i_brod_med__det_hele_.jpg)
Korv med bröd är enkel snabbmat, men det kan också vara en riktig gourmeträtt. Som här, där vi satsar på en god wienerkorv i rostat korvbröd med ”det hele”, som det heter på danska. Det hele i form av picklad spetskål, pepparrotscrème och knaperstekt bacon.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2016
![Varmkorv i bröd med "det hele"](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_136198/cf_259/varmkorv_i_brod_med__det_hele_.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Picklad spetskål
2 msk ättiksprit (12%)
1 msk flytande honung
4 msk vatten
2 1/2 tsk salt
1 1/2 l vatten
200 g spetskål
Korv
140 g bacon
4 wienerkorvar
4 stora korvbröd
salt
nymald svartpeppar
Pepparrotscrème
1 1/2 dl crème fraiche
1 msk finriven pepparrot
1 tsk dijonsenap
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt korvbröd.
Gör laktosfri: kontrollera brödet. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera brödet. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2074 KJ / 496 kCal
Fett38 g
Salt6.33 g
Kolhydrater24.1 g
Protein13.8 g
Kommentarer