Varmkorv i bröd med "det hele"
Korv med bröd är enkel snabbmat, men det kan också vara en riktig gourmeträtt. Som här, där vi satsar på en god wienerkorv i rostat korvbröd med ”det hele”, som det heter på danska. Det hele i form av picklad spetskål, pepparrotscrème och knaperstekt bacon.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2016
Ingredienser
4 portioner
Picklad spetskål
2 msk ättiksprit (12%)
1 msk flytande honung
4 msk vatten
2 1/2 tsk salt
1 1/2 l vatten
200 g spetskål
Korv
140 g bacon
4 wienerkorvar
4 stora korvbröd
salt
nymald svartpeppar
Pepparrotscrème
1 1/2 dl crème fraiche
1 msk finriven pepparrot
1 tsk dijonsenap
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2074 KJ / 496 kCal
Fett38 g
Salt6.33 g
Kolhydrater24.1 g
Protein13.8 g
Kommentarer