Varmkorv i bröd med "det hele"

6
0
Varmkorv i bröd med "det hele"

Korv med bröd är enkel snabbmat, men det kan också vara en riktig gourmeträtt. Som här, där vi satsar på en god wienerkorv i rostat korvbröd med ”det hele”, som det heter på danska. Det hele i form av picklad spetskål, pepparrotscrème och knaperstekt bacon.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2016

Varmkorv i bröd med "det hele"

Ingredienser

4 portioner

Picklad spetskål

2 msk
ättiksprit (12%)
1 msk
flytande honung
4 msk
vatten
2 1/2 tsk
salt
1 1/2 l
vatten
200 g
spetskål

Korv

140 g
bacon
4
wienerkorvar
4
stora korvbröd
-
salt
-
nymald svartpeppar

Pepparrotscrème

1 1/2 dl
crème fraiche
1 msk
finriven pepparrot
1 tsk
dijonsenap

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt korvbröd.
Gör laktosfri: kontrollera brödet. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera brödet. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2074 KJ / 496 kCal
Fett 38 g
Salt 6.33 g
Kolhydrater 24.1 g
Protein 13.8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept