Varmkorv i bröd med "det hele"

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
0
Varmkorv i bröd med "det hele"

Korv med bröd är enkel snabbmat, men det kan också vara en riktig gourmeträtt. Som här, där vi satsar på en god wienerkorv i rostat korvbröd med ”det hele”, som det heter på danska. Det hele i form av picklad spetskål, pepparrotscrème och knaperstekt bacon.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2016

Varmkorv i bröd med "det hele"

Ingredienser

4 portioner

Picklad spetskål

2 msk ättiksprit (12%)
1 msk flytande honung
4 msk vatten
2 1/2 tsk salt
1 1/2 l vatten
200 g spetskål

Korv

140 g bacon
4 wienerkorvar
4 stora korvbröd
salt
nymald svartpeppar

Pepparrotscrème

1 1/2 dl crème fraiche
1 msk finriven pepparrot
1 tsk dijonsenap

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2074 KJ / 496 kCal
Fett38 g
Salt6.33 g
Kolhydrater24.1 g
Protein13.8 g

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Korv med bröd och creamy neeps
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt gul lök och riven gruyère på korv med bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äpple- och pepparrotskräm på korv med bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Stekt korv med timjanpotatis och senapskräm
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga