Varmkorv i bröd med "det hele"

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
0
Varmkorv i bröd med "det hele"

Korv med bröd är enkel snabbmat, men det kan också vara en riktig gourmeträtt. Som här, där vi satsar på en god wienerkorv i rostat korvbröd med ”det hele”, som det heter på danska. Det hele i form av picklad spetskål, pepparrotscrème och knaperstekt bacon.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2016

Varmkorv i bröd med "det hele"

Ingredienser

4 portioner

Picklad spetskål

2 msk  ättiksprit (12%)
1 msk  flytande honung
4 msk  vatten
2 1/2 tsk  salt
1 1/2 l  vatten
200 g  spetskål

Korv

140 g  bacon
4   wienerkorvar
4   stora korvbröd
salt
nymald svartpeppar

Pepparrotscrème

1 1/2 dl  crème fraiche
1 msk  finriven pepparrot
1 tsk  dijonsenap

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt korvbröd.
Gör laktosfri: kontrollera brödet. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera brödet. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2074 KJ / 496 kCal
Fett38 g
Salt6.33 g
Kolhydrater24.1 g
Protein13.8 g

Testa liknande recept

Stekt korv med timjanpotatis och senapskräm
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varmkorv i bröd med räk- och gurksallad
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varmkorv med äpple- och nöttopping
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wienerkorv med mos och syrad lök
Betyg 3.2 av 5.
43 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korv i bröd med rotsellerisallad
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korv med BBQ- och majsmajonnäs
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga