Grillad chorizo med senapscoleslaw
Grillade kryddiga korvar smakar extra gott toppade med en krämig coleslaw. Svensk senap och knaprig rostad lök sätter lite lagom fart på smaklökarna i den här enkla coleslawen. Ett uppskattat och snabbt fixat tillbehör till korvgrillningen.
Ingredienser
4 portioner
Senapscoleslaw
200 g spetskål eller färsk vitkål
1/2 dl crème fraiche
1/2 dl majonnäs
1 msk senap
1/2 dl rostad lök
salt
peppar
Till servering
chorizo eller bratwurst
korvbröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3309 KJ / 791 kCal
Fett59 g
Salt6.61 g
Kolhydrater39 g
Protein26 g
Kommentar
Vilken typ av senap rekomenderas?
Magnus
2020-06-21Hej Magnus! Vi har gjort receptet med vanlig senap men det går självklart välja grovkorning eller dijonsenap. Om du väljer dijonsenap så minska mängden och smaka av till rätt mängd. Hoppas att du gillar coleslawn! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-06-22