Parmarullar med olivkräm

9
5
Parmarullar med olivkräm

Krämiga tunnbrödsrullar med oliv- och parmaröra. Rullarna är utmärkta att ta med i picknickväskan eller att servera som tilltugg. Den krämiga ricottaosten gifter sig fint med den salta parmaskinkan.

Parmarullar med olivkräm

Ingredienser

8 portioner
10 gröna oliver
10 svarta oliver utan kärnor
250 g ricottaost
1 vitlöksklyfta
1/2 tsk salt
1 krm peppar
8 tunnbröd
16 skivor parmaskinka
100 g rucolasallat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Mia

2007-08-20

Tog bort salladen och använde philadelphia istället för ricotta. Resultatet blev jättegott och mycket uppskattat!

Carolina

2005-06-16

Serverade rullarna som tilltugg! Tog bort oliverna och ersatte ricottaosten med philadelphiaost som Helena Eklund föreslog. Gick alldeles utmärkt. Alla ville ha receptet. Kan även vara gott att ha med som picknickmat nu på sommaren!

Ingegerd

2005-06-02

Tag bort salladen. Den blir bara blöt i rullen, servera den hellre som tilltugg.