Parmarullar med olivkräm
Krämiga tunnbrödsrullar med oliv- och parmaröra. Rullarna är utmärkta att ta med i picknickväskan eller att servera som tilltugg. Den krämiga ricottaosten gifter sig fint med den salta parmaskinkan.
Ingredienser
8 portioner
10 gröna oliver
10 svarta oliver utan kärnor
250 g ricottaost
1 vitlöksklyfta
1/2 tsk salt
1 krm peppar
8 tunnbröd
16 skivor parmaskinka
100 g rucolasallat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tog bort salladen och använde philadelphia istället för ricotta. Resultatet blev jättegott och mycket uppskattat!
Mia
2007-08-20Serverade rullarna som tilltugg! Tog bort oliverna och ersatte ricottaosten med philadelphiaost som Helena Eklund föreslog. Gick alldeles utmärkt. Alla ville ha receptet. Kan även vara gott att ha med som picknickmat nu på sommaren!
Carolina
2005-06-16Tag bort salladen. Den blir bara blöt i rullen, servera den hellre som tilltugg.
Ingegerd
2005-06-02