Krämiga tunnbrödsrullar med oliv- och parmaröra. Rullarna är utmärkta att ta med i picknickväskan eller att servera som tilltugg. Den krämiga ricottaosten gifter sig fint med den salta parmaskinkan.
Ingredienser
8 portioner
10
gröna oliver
10
svarta oliver utan kärnor
250
g
ricottaost
1
vitlöksklyfta
1/2
tsk
salt
1
krm
peppar
8
tunnbröd
16
skivor parmaskinka
100
g
rucolasallat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
9
5 st
Kommentarer
Mia
2007-08-20
Tog bort salladen och använde philadelphia istället för ricotta. Resultatet blev jättegott och mycket uppskattat!
Carolina
2005-06-16
Serverade rullarna som tilltugg! Tog bort oliverna och ersatte ricottaosten med philadelphiaost som Helena Eklund föreslog. Gick alldeles utmärkt. Alla ville ha receptet. Kan även vara gott att ha med som picknickmat nu på sommaren!
Ingegerd
2005-06-02
Tag bort salladen. Den blir bara blöt i rullen, servera den hellre som tilltugg.
Kommentarer
Mia
2007-08-20Tog bort salladen och använde philadelphia istället för ricotta. Resultatet blev jättegott och mycket uppskattat!
Carolina
2005-06-16Serverade rullarna som tilltugg! Tog bort oliverna och ersatte ricottaosten med philadelphiaost som Helena Eklund föreslog. Gick alldeles utmärkt. Alla ville ha receptet. Kan även vara gott att ha med som picknickmat nu på sommaren!
Ingegerd
2005-06-02Tag bort salladen. Den blir bara blöt i rullen, servera den hellre som tilltugg.