Varm svartkålssallad med chili och sesam

8
0
Varm svartkålssallad med chili och sesam

En kålsallad med asiatisk smakpalett ger en spännande variation på salladsbordet. Ingefära, sesam, koriander och chili blir ett särdeles gott sällskap till svartkålen. En riktig vintersallad som ska serveras varm.

Varm svartkålssallad med chili och sesam

Ingredienser

4 portioner
125 g salladslök
1 röd peppar
250 g skuren svartkål
1 tsk sesamolja
1 msk rapsolja
1 msk sesamfrön
1 msk riven färsk ingefära
180 g mungbönsgroddar
1 msk soja
1 msk vatten
1 kruka koriander
salt
peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 540 KJ / 132 kCal
Fett 8 g
Salt 3.1 g
Kolhydrater 7 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden