Varm svartkålssallad med chili och sesam

7
0
Varm svartkålssallad med chili och sesam

En kålsallad med asiatisk smakpalett ger en spännande variation på salladsbordet. Ingefära, sesam, koriander och chili blir ett särdeles gott sällskap till svartkålen. En riktig vintersallad som ska serveras varm.

Skriv ut
Varm svartkålssallad med chili och sesam

Ingredienser

4 portioner
125 g
salladslök
1
röd peppar
250 g
skuren svartkål
1 tsk
sesamolja
1 msk
rapsolja
1 msk
sesamfrön
1 msk
riven färsk ingefära
180 g
mungbönsgroddar
1 msk
soja
1 msk
vatten
1
kruka koriander
-
salt
-
peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 540 KJ / 132 kCal
Fett 8 g
Salt 3.1 g
Kolhydrater 7 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept