Varm svartkålssallad med chili och sesam

Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Varm svartkålssallad med chili och sesam

En kålsallad med asiatisk smakpalett ger en spännande variation på salladsbordet. Ingefära, sesam, koriander och chili blir ett särdeles gott sällskap till svartkålen. En riktig vintersallad som ska serveras varm.

Varm svartkålssallad med chili och sesam

Ingredienser

4 portioner
125 g salladslök
1 röd peppar
250 g skuren svartkål
1 tsk sesamolja
1 msk rapsolja
1 msk sesamfrön
1 msk riven färsk ingefära
180 g mungbönsgroddar
1 msk soja
1 msk vatten
1 kruka koriander
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Lite för tama smaker. Saknar syran. Tillsatte lite MR Cheng skaldjurs dip på tallriken och det blev pricken över i.

    Anita

Näringsvärde per portion

Energi540 KJ / 132 kCal
Fett8 g
Salt3.1 g
Kolhydrater7 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Svartkål i ingefära och sesambuljong
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad