Nudelwok med räkor och svartkål

7
0
Nudelwok med räkor och svartkål

En supergod och snabblagad asiatisk nudelwok med saftiga räkor, smakrik svartkål och matiga äggnudlar som wokas i en ljuvlig hoisinsås. De gröna sockerärtorna ger rätten en underbar textur och sesamfröna ger rätten en mild nötig smak. Fram med pinnar och hugg in. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2017

Nudelwok med räkor och svartkål

Ingredienser

2 portioner
2
port äggnudlar
200 g
skalade räkor
125 g
svartkålsmix
1/2
förp sockerärtor (à 150 g)
1/2 msk
olja
1 1/2 dl
hoisinsås
1 msk
sesamfrö

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2603 KJ / 619 kCal
Fett 11 g
Salt 4 g
Kolhydrater 92 g
Protein 31 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept