Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Varm paprikasallad

Varm paprikasallad är gott som en smårätt eller vid sidan av något annat. Fräs paprika med rödlök och tillsätt tomater, salt och apelsinskal. Varm paprikasallad passar utmärkt till Fläskfilé i prickig sås med couscous.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Skala och strimla rödlöken. Skölj och klyfta tomaterna.
  2. Hetta upp en fettsnål stekpanna och fräs paprika- och lökstrimlor 3-4 min. Tillsätt tomatklyftor och krydda med salt och apelsinskal. Servera till Fläskfilé i prickig sås med couscous.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 paprikor, t.ex. gul och orange paprika
  • 1 rödlök
  • 2 tomater
  • 1/2 tsk salt
  • rivet skal av 1 apelsin
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer