Väldoftande couscoussallad
Väldoftande couscous och ruccolasallad med underbara smaker av paprika, kanel och kardemumma. Couscoussalladen passar bra som lunch eller som ett tillbehör till exempelvis grillad kyckling.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006
Ingredienser
4 portioner
3 dl couscous
1 orange paprika
1 röd paprika
2 bitar hel kanel
1/2 tsk malen kardemumma
3 msk smör eller margarin
2 dl rucolasallad
För alla
Fri från ägg.
Innehåller gluten.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt margarin.
Gör så här
Tips
Serverar du salladen i glas och köttet på pinne behöver du ingen tallrik. Eller servera salladen på ett stort fat. Det går även bra att byta ut couscousen mot bulgur.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1130 KJ / 270 kCal
Fett5 g
Kommentarer