Halloweenpaprikor fylld med pastasallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Halloweenpaprikor fylld med pastasallad

De här Halloweenpaprikorna är en mindre släkting till Halloweenpumporna – men också snäppet godare! Fyll dem med ost och skink-sallad, och servera ihop med paprika och chili-crème fraiche.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Låt den rinna av och svalna.
  2. Skär skinkan, osten och gurkan i tärningar.
  3. Låt majsen rinna av.
  4. Blanda ihop pasta, skinka, ost, gurka, majs och italiensk salladskrydda.
  5. Skär bort toppen på paprikorna och gröp ur kärnhuset. Skär ut, ögon, näsa, mun på paprikorna som du gör med en ”halloweenpumpa”.
  6. Fyll paprikorna med pasta salladen och lägg på locket och servera.

För alla

Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ost.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Tips

Servera gärna smaksatt crème fraiche till pastasalladen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 200 g pasta (gärna pastahjul)
  • 150 g rökt skinka
  • 100 g hårdost
  • 1/4 gurka
  • 1 burk majskorn (à 150 g)
  • 4 oranga paprikor
  • 1/2 tsk italiensk salladskrydda
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1601 kJ / 383 kCal