Godaste glöggen

Betyg 2 av 5.
27 personer har röstat
0
Godaste glöggen

Inget adventsmys utan en värmande, kryddig väldoftande julglögg! Den här glöggen görs på kraftig rött vin, kardemumma, kanel, apelsinskal, honung och ingefära. Blanda, sila, värm och bjud tillsammans med en pepparkaka.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2012

Godaste glöggen

Ingredienser

1 liter
1 l rött vin av kraftigare typ, gärna en sydafrikansk cabernet sauvignon/shiraz
1 1/2 dl honung
2 cm färsk ingefära
1 1/2 tsk grovstött kardemumma
1 kanelstång
tunna skalremsor av 1/2 apelsin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
27 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stark romglögg med apelsin
Betyg 4.6 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cranberryglögg med julsmak
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varm clementinglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blåbärsglögg med kanel, kardemumma och stjärnanis
Betyg 3.9 av 5.
28 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varm tranbärsglögg
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelglögg med konjak
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga