Varm bönsallad

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Varm bönsallad

Värmande och fräsch bönsallad, perfekt som förrätt eller tillbehör! Brysselkålen kokar du och sedan fräser tillsammans med körsbärstomater och vita bönor. Tillsätt kryddor efter smak, servera och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003

Varm bönsallad

Ingredienser

4 portioner
225 g färsk eller fryst brysselkål
1 msk olivolja
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
2 dl hemkoka eller köpta stora vita bönor
flingsalt
peppar
färsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • En lattlagad och lite annorlunda sallad som är som en hel måltid, jag gör den alltid till julbordet.

    Jenny

Testa liknande recept

  • Kejsargryta med kassler
    Betyg 2.2 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brysselkålsribollita
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostade rotfrukter med salsa verde och vita bönor
    Betyg 3.8 av 5.43 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kokt brysselkål
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad