Varm bönsallad

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Varm bönsallad

Värmande och fräsch bönsallad, perfekt som förrätt eller tillbehör! Brysselkålen kokar du och sedan fräser tillsammans med körsbärstomater och vita bönor. Tillsätt kryddor efter smak, servera och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003

Varm bönsallad

Ingredienser

4 portioner
225 g färsk eller fryst brysselkål
1 msk olivolja
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
2 dl hemkoka eller köpta stora vita bönor
flingsalt
peppar
färsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

En lattlagad och lite annorlunda sallad som är som en hel måltid, jag gör den alltid till julbordet.

Jenny

2005-12-04

Testa liknande recept

Kejsargryta med kassler
Betyg 2.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sallad med brysselkål och pestodressing
Betyg 3.3 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brysselkålsribollita
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostade rotfrukter med salsa verde och vita bönor
Betyg 3.8 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsinstekt brysselkål med knaperstekt fläsk
Betyg 4.4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Karamellig brysselkål
Betyg 4.3 av 5.79 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad