Vårlig basilikasill
Byt ut den klassiska sillen mot en snabb sill med vårig smak av basilika. En grön och fräsch sill smaksatt med färsk basilika och citron ger hopp om ljusare tider. Syrligt krämig av gräddfilen blir det en garanterad succé på till exempel påskbordet.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2013
Ingredienser
4 portioner
1 förp 5-minuterssill
1 kruka basilika
1 1/2 dl gräddfil
rivet skal av 1 citron
1 msk majonnäs
1/2 tsk salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1711 KJ / 409 kCal
Fett31 g
Salt7.5 g
Kolhydrater15 g
Protein18 g
Kommentarer
Fantastiskt god sill, både krämig och fräsch på samma gång. Det var den här som fick min dotter att börja äta sill och nu måste den vara med vid alla högtider.
Pepe
2022-12-23Detta är den absolut godaste sillen som finns! Sedan den var med i Buffé 2013 så har jag gjort den till påsk, midsommar och jul! Måste provas!!!
Victoria
2021-07-24