Gör en egen krämig vitlökssill snabbt och enkelt med 5-minuterssill, vitlök, majonnäs och gräddfil. Tillför lite syrlig citron och smaksätt med dina favoritörter. Vi rekommenderar persilja, dill och gräslök!
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Recept och bild i samarbete med Abba.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
God och enkel att göra
Marianne
2022-12-21Hur länge håller den i kylen? 🎄🎅🏽🎄🎅🏽
Lena
2022-12-20God fortsättning Lena och Jouni! Ber om ursäkt för det alldeles för sena svaret, en krämig sill håller ca 1-2 veckor i kylen om man är noga med hygienen och använder rena verktyg. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-01-04Alltså kan man göra den nu 7/12 och äta den på julafton?
Jouni
2022-12-07