Srirachasill
Längtar du efter mer hetta på julbordet, påsk- eller midsommarbuffén? Bjud på en färdiginlagd sill smaksatt med trendiga chilisåsen sriracha. Tillsammans med gräddfil, majonnäs, honung och limeskal blir det en spännande krämig sill med skönt sting.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014
Ingredienser
6 portioner
1 förpackning 5-minuterssill (à 420 g)
1 dl majonnäs
1 dl gräddfil
1 tsk honung
finrivet skal av 1 lime
1 tsk chilisås av srirachatyp
salt och peppar
För alla
Fri från gluten, men kontrollera ingrediensförteckningen på srirachasåsen.
Gör laktosfri: Välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: Byt gräddfil mot Imat fraiche eller Sour supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: Välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi901 KJ / 215 kCal
Fett20 g
Salt0.99 g
Kolhydrater2 g
Protein7 g
Kommentarer
Kanon god
Helene
2015-12-20Hoppas att detta blir sonens favorit ;-)
Anna
2015-12-20