Snabb sill med japansk touch

Betyg 4.4 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Snabb sill med japansk touch

Wasabi och riven ingefära ger 5-minuterssillen sting med japansk touch. Gräddfil och majonnäs gör sillen krämig. Enkel hemgjord sill som passar perfekt på helg buffén.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Snabb sill med japansk touch

Ingredienser

4 portioner
1 förp 5-minuterssill i bitar (à 420 g)
1 1/2 dl gräddfil
1/2 dl majonnäs
1 msk wasabipasta
1 msk riven ingefära
2 msk finhackad gräslök (spara lite till dekoration)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.40 personer har röstat

Kommentarer

Mycket god sill. Ett önskemål till julbordet varje år.

Stina

2024-12-24

Väldigt bra och god sill blir det 👌🏻 Dock ökade jag på både wasabi och ingefäran.

David

2022-01-05

Mycket gott ökade både wasabi och ingefära till det dubbla för att öka den asiatiska touchen. Blev en favorit på lul lunchbuff'en..

Rolf

2017-12-25

Näringsvärde per portion

Energi1991 KJ / 476 kCal
Fett38 g
Salt0.9 g
Kolhydrater16 g
Protein18 g

Testa liknande recept

Tranbärssill med apelsin
Betyg 3.1 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vårlig basilikasill
Betyg 4.3 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sill med bacon & pepparrot
Betyg 4.1 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Srirachasill
Betyg 2.6 av 5.91 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sill med ingefära och chili
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Vitlökssill med citron
Betyg 4.8 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad