Snabb sill med japansk touch

36
1
Snabb sill med japansk touch

Wasabi och riven ingefära ger 5-minuterssillen sting med japansk touch. Gräddfil och majonnäs gör sillen krämig. Enkel hemgjord sill som passar perfekt på helg buffén.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Snabb sill med japansk touch

Ingredienser

4 portioner
1
förp 5-minuterssill i bitar (à 420 g)
1 1/2 dl
gräddfil
1/2 dl
majonnäs
1 msk
wasabipasta
1 msk
riven ingefära
2 msk
finhackad gräslök (spara lite till dekoration)

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot Imat fraiche eller Sour supreme.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Under 15 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

36

Kommentar

Rolf

12/25/2017

Mycket gott ökade både wasabi och ingefära till det dubbla för att öka den asiatiska touchen. Blev en favorit på lul lunchbuff'en..

Näringsvärde per portion

Energi 1991 KJ / 476 kCal
Fett 38 g
Salt 0.9 g
Kolhydrater 16 g
Protein 18 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept