UNDER 15 MIN | Enkel

Snabb sill med japansk touch

Wasabi och riven ingefära ger 5-minuterssillen sting med japansk touch. Gräddfil och majonnäs gör sillen krämig. Enkel hemgjord sill som passar perfekt på helg buffén.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2017
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av sillen.
  2. Blanda gräddfil, majonnäs, wasabipaste, ingefära och gräslök. Vänd ner sillbitarna.
  3. Strö över lite finhackad gräslök.

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot Imat fraiche eller Sour supreme.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 förp 5-minuterssill i bitar (à 420 g)
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1 msk wasabipasta
  • 1 msk riven ingefära
  • 2 msk finhackad gräslök (spara lite till dekoration)

Näringsvärde
Per portion

Energi 1991 kJ / 476 kCal