Snabb sill med japansk touch
Wasabi och riven ingefära ger 5-minuterssillen sting med japansk touch. Gräddfil och majonnäs gör sillen krämig. Enkel hemgjord sill som passar perfekt på helg buffén.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017
Ingredienser
4 portioner
1 förp 5-minuterssill i bitar (à 420 g)
1 1/2 dl gräddfil
1/2 dl majonnäs
1 msk wasabipasta
1 msk riven ingefära
2 msk finhackad gräslök (spara lite till dekoration)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1991 KJ / 476 kCal
Fett38 g
Salt0.9 g
Kolhydrater16 g
Protein18 g
Kommentarer
Väldigt bra och god sill blir det 👌🏻 Dock ökade jag på både wasabi och ingefäran.
David
2022-01-05Mycket gott ökade både wasabi och ingefära till det dubbla för att öka den asiatiska touchen. Blev en favorit på lul lunchbuff'en..
Rolf
2017-12-25