En liten buffémiddag där du kombinerar den hemmagjorda basilikasillen, smaksatt med dijonsenap och vitlök, med ägg, prinskorv och kokt färskpotatis. Också ett trevligt inslag till midsommarlunchen. Servera med sommarprimörer och knäckebröd.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på korven för samtliga allergener.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: ersätt gräddfil med mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja), använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Bslilikasillen (vi kallar den basillen...) var JÄTTEGOD! Den hamnar på midsommarbordet i år!
Eva
2011-06-19