Om du gillar smulpaj eller äppelpaj ska du testa det här receptet på en god men lite annorlunda äppelsmulpaj. Pajen har den perfekta kombinationen av sött, surt och flingsalt. Servera med vaniljsås, vispad grädde eller glass och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2011
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix och välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett och vaniljvisp, grädde eller glass.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av matfett och vaniljvisp, glass eller grädde.
Gör äggfri: välj äggfri glass eller välj grädde.
Näringsberäkningen är exkl serveringsförslag.
Gör mer klimaträtt: byt ut smör mot mjölkproteinfritt margarin. Detta leder till en halvering av klimatpåverkan från maträtten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Underbart gott, och mycket populärt, men jag minskade ordentligt på sockret. Äpplena var rätt söta.
Åsa
2023-05-20Fööör mycket socker. Tog endast 1tsk till äpplena och 1/2 dl till smuldegen!
Signe
2023-05-04Provade utan äpplen, det blev gott det med!
Maxim
2023-05-01