Äppelpaj som ingen tackar nej till. Sirap ger det rätta knäcket, och så en nypa flingsalt som lyfter kolasmaken ett snäpp extra. Knäckande god!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2013
Innehåller gluten.
Fri från ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och grädde samt laktosfritt tillbehör.
Gör mjölkproteinfritt: byt ut smör till mjölkproteinfritt matfett, byt ut grädde mot en mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Med en nypa kanel har den blivit en favorit!
Emma
2023-09-30Den är så god fast tar glass till istället
Monica
2023-09-16Matmor Sofie bakade denna underbara skapelse en sen höstkväll i september, vilken bjudning det blev! Jag skulle starkt rekommendera den med lite kanel i, det gjorde susen för smaklökarna, och nej, inga lökar i pajen... (xD)
Henrik
2023-09-05