Vårig kalkongryta med svartrot och dragon
Ett matigt och smakrikt recept på vårig kalkongryta med svartrot och dragon. Grytan gör du av bland annat vitlök, svartrot, zucchini, salladslök, kalkonbröstfilé och crème fraiche. Servera med kokt ris eller bulgur.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2011
Ingredienser
4 portioner
1 vitlöksklyfta
3 - 4 svartrötter
1 zucchini
3 - 4 salladslökar
400 g kalkonbröstfilé
4 port ris eller bulgur
2 msk smör eller margarin
4 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
1 msk dijonsenap
1 dl crème fraiche
2 msk repad dragon
1 msk majsstärkelse
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2597 KJ / 621 kCal
Fett20.7 g
Kolhydrater76 g
Protein31.8 g
Kommentarer