Vårig kalkongryta med svartrot och dragon

Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
0
Vårig kalkongryta med svartrot och dragon

Ett matigt och smakrikt recept på vårig kalkongryta med svartrot och dragon. Grytan gör du av bland annat vitlök, svartrot, zucchini, salladslök, kalkonbröstfilé och crème fraiche. Servera med kokt ris eller bulgur.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2011

Vårig kalkongryta med svartrot och dragon

Ingredienser

4 portioner
1 vitlöksklyfta
3 - 4 svartrötter
1 zucchini
3 - 4 salladslökar
400 g kalkonbröstfilé
4 port ris eller bulgur
2 msk smör eller margarin
4 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
1 msk dijonsenap
1 dl crème fraiche
2 msk repad dragon
1 msk majsstärkelse
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2597 KJ / 621 kCal
Fett20.7 g
Kolhydrater76 g
Protein31.8 g

Testa liknande recept

Dillbuljong med räkor, tomater och svartrötter
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rimmad kalkon med sötpotatis och tranbär
Betyg 3.5 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödvinsglacerade svartrötter
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svartrot med citron och dragon
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nyttiga grilltillbehör!
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rosmarin- och crème fraichestuvade svartrötter
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga