Dillbuljong med räkor, tomater och svartrötter

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Dillbuljong med räkor, tomater och svartrötter

Värm dig själv med en dill- och räkbuljong under kalla vinterdagar. Rätten kan enkelt göras mer mättande med kokt torsk. Svartrötter, tomater och salladslök ger alla livfulla färger till buljongen.

Dillbuljong med räkor, tomater och svartrötter

Ingredienser

4 portioner
1   liter hönsbuljong
2 msk  dillfrö
600 g  oskalde räkor
2   tomater
2   svartrötter
2   salladslökar
1/2   kruka dill
salt och peppar
1   citron

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Biff med pepparrot, äpple och svartrötter
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Vårig kalkongryta med svartrot och dragon
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödvinsglacerade svartrötter
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Senapsbräserade svartrötter
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svartrot med citron och dragon
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga