Variation på rödbeta med lakrits och bresaola

11
0
Variation på rödbeta med lakrits och bresaola

Bjud på rödbetor i tre versioner; mixade till en kräm, kokta och råhyvlade. Kombinera med bresaola, tunna skivor av lufttorkat nötkött, och en nypa rålakritspulver. Ja, du läste rätt, lakrits! Oväntat gott och raffinerat. Bjud gärna som del av en plockig buffé.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2015

Variation på rödbeta med lakrits och bresaola

Ingredienser

8 bufféportioner
1 kg
mellanstora rödbetor
2 krm
salt
100 g
bresaola (eller annat lufttorkat nöt- eller vilt kött)
-
olivolja
1/2 - 1 tsk
rålakritsgranulat eller finriven lakritsstång
-
flingsalt

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: kontrollera innehållet i lakritsstången.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 440 KJ / 105 kCal
Fett 3 g
Salt 0.4 g
Kolhydrater 12 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept