Denna ljuvliga lilla godbit får sin fylliga smak av choklad och lakrits. Den toppas med syrlig citronkräm gjord på den italienska färskosten mascarpone samt valnötter och mynta. I stället för socker sötas lakritsbrownien med ett sött ämne utvunnet från växten stevia.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2017
Fri från gluten men innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Madelene
2017-09-12Fantastisk :D Har bara använt grundreceptet och bakat utan lakrispulver och citrontopping. Har aldrig uteslutit nötter, som jag alltid tar olika, pga det tillför mycket till kakan! Underbart att kakan är glutenfri och så saftig. Känns verkligen som om du tar ut en smet!
Josefin
2017-03-27Skulle kanske tillagt att jag använde valnötter istället för pekan. Hade inga pekan hemma. Blev bra.
Josefin
2017-03-27Riktigt god! Härlig blandning mellan lakrits, sött och citron. Lätt att laga. Jag gillar denna typ av brownie.