Bresaola med fikon och citruskräm

17
1
Bresaola med fikon och citruskräm

Bresaola med fikon och citruskräm är en perfekt förrätt med smak av Italien. Klicka lite kräm av mascarponeost och citronskal på det lufttorkade nötlåret innan du lägger på fikon och basilikablad. Rulla ihop och droppa gärna över lite olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Bresaola med fikon och citruskräm

Ingredienser

12 portioner
2 fikon
6 skivor bresaola
12 basilikablad
flingsalt
svartpeppar
lite olivolja

Citruskräm

1/2 dl mascarponeost
skal av 1 citron
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

17

Kommentar

Monika

2010-12-26

Jag använde torkade fikon i brist på fina färska, och det blev alldeles utmärkt det också.

Näringsvärde per portion

Energi 114 KJ / 27 kCal
Läs mer om näringsvärden