Variation på Ardennersallad

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Variation på Ardennersallad

Denna Ardennersallad är en smakrik och matig sallad som baseras på chèvre och prosciutto. En lättlagad rätt som passat utmärkt som förrätt på middagsbordet för gästerna att plocka från själva. Dadelbalsamvinägern och pinjenötterna ger en extra touch.

Variation på Ardennersallad

Ingredienser

8 portioner
200 g chèvre
150 g rucola
1 romansallad
250 g körsbärstomater
1 stor schalottenlök
300 g prosciutto eller serrano
50 g pinjenötter
3 msk dadelbalsamvinäger eller balsamvinäger
4 msk olivolja
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1332 KJ / 318 kCal
Fett26.4 g
Kolhydrater6.8 g
Protein14 g

Testa liknande recept

Modern klassiker - Baguette med chèvre och honung
Betyg 4.5 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Osttårta med rostade pinjenötter
Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad sparris med pinjenötter & chèvre
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rödbetssorbet med chèvretoppar och pinjeströssel
Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola
Betyg 4.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad