Variation på Ardennersallad

1
0
Variation på Ardennersallad

Denna Ardennersallad är en smakrik och matig sallad som baseras på chèvre och prosciutto. En lättlagad rätt som passat utmärkt som förrätt på middagsbordet för gästerna att plocka från själva. Dadelbalsamvinägern och pinjenötterna ger en extra touch.

Variation på Ardennersallad

Ingredienser

8 portioner
200 g chèvre
150 g rucola
1 romansallad
250 g körsbärstomater
1 stor schalottenlök
300 g prosciutto eller serrano
50 g pinjenötter
3 msk dadelbalsamvinäger eller balsamvinäger
4 msk olivolja
svartpeppar

För alla

Rätten innehåller laktos och mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1332 KJ / 318 kCal
Fett 264 g
Kolhydrater 68 g
Protein 14 g
Läs mer om näringsvärden