Chèvre chaud med pumpafrön

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Chèvre chaud med pumpafrön

Fredagsmys på franskt vis bjuder på gratinerad getost på skivad ciabatta. Pumpafrön ger denna rätt ett härligt crunch medan honung och ost ger en ljuvlig kombination av sött och salt. Serveras med fräsch ruccola, salladen med den härligt peppriga smaken.

Chèvre chaud med pumpafrön

Ingredienser

4 portioner
1   ciabattabröd (à ca 75 g)
100 g  bredbar chèvre
1/2 dl  pumpafrö
1 msk  flytande honung
1/2   påse rucola (à 65 g)

För alla

Rätten är fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd lämpligt glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi853 KJ / 204 kCal
Fett12 g
Kolhydrater14.7 g
Protein8.9 g

Testa liknande recept

Chèvre chaud på rotselleri
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fransk valnötssallad
Betyg 2.8 av 5.
58 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvregratinerad lax med tomatsallad och balsamicosirap
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Modern klassiker - Baguette med chèvre och honung
Betyg 4.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatissallad med tomater och getost
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga