Chèvre chaud med pumpafrön

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Chèvre chaud med pumpafrön

Fredagsmys på franskt vis bjuder på gratinerad getost på skivad ciabatta. Pumpafrön ger denna rätt ett härligt crunch medan honung och ost ger en ljuvlig kombination av sött och salt. Serveras med fräsch ruccola, salladen med den härligt peppriga smaken.

Chèvre chaud med pumpafrön

Ingredienser

4 portioner
1 ciabattabröd (à ca 75 g)
100 g bredbar chèvre
1/2 dl pumpafrö
1 msk flytande honung
1/2 påse rucola (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi853 KJ / 204 kCal
Fett12 g
Kolhydrater14.7 g
Protein8.9 g

Testa liknande recept

Chèvresallad
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvre biscuits med persika och honung
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvresallad med rödbetor och senapsdressing
Betyg 4.1 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvre chaud - chèvretoast
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakade rödbetor med getost & valnötter
Betyg 3.8 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga