Chèvre chaud med pumpafrön

4
0
Chèvre chaud med pumpafrön

Fredagsmys på franskt vis bjuder på gratinerad getost på skivad ciabatta. Pumpafrön ger denna rätt ett härligt crunch medan honung och ost ger en ljuvlig kombination av sött och salt. Serveras med fräsch ruccola, salladen med den härligt peppriga smaken.

Chèvre chaud med pumpafrön

Ingredienser

4 portioner
1 ciabattabröd (à ca 75 g)
100 g bredbar chèvre
1/2 dl pumpafrö
1 msk flytande honung
1/2 påse rucola (à 65 g)

För alla

Rätten är fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd lämpligt glutenfritt bröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 853 KJ / 204 kCal
Fett 12 g
Kolhydrater 14.7 g
Protein 8.9 g
Läs mer om näringsvärden